Dak isoleren

Een huis met een behaaglijke temperatuur zorgt voor wooncomfort. Helaas gaat na het stoken de meeste warmte verloren via het dak. Door het dak van uw woning te isoleren kunt u dit warmteverlies beperken. Zo kunt u met een dakisolatie besparen op uw energiekosten.

Huiseigenaren die ervoor kiezen om het dak te isoleren verlagen de stookkosten met gemiddeld 30%. Dakisolatie levert dus al snel een besparing van honderden euro’s per jaar op. Het isoleren van het daken is dus een investering die u op korte termijn vanzelf weer terugverdient.

Dakdekkersbedrijf Peter Jillings heeft ruim veertig jaar ervaring met dakreparatie, renovatie en het isoleren van platte of hellende daken. We adviseren u graag over de mogelijkheden voor dakisolatie bij uw woning of bedrijfspand.

Soorten dakisolatie

Een dak kan op verschillende manieren worden geïsoleerd. Het soort dak, het dakoppervlak en het type dakbedekking hebben invloed op de manier waarop de dakisolatie het beste kan worden uitgevoerd. Voor het isoleren van een plat dak gebruiken we ander isolatiemateriaal dan wanneer we een hellend dak isoleren.

Ons dakdekkersbedrijf bestaat ruim veertig jaar. In al die jaren hebben we ruime ervaring opgedaan met het isoleren van daken van woningen en bedrijfspanden. We maken daarbij gebruik van verschillende isolatietechnieken en materialen. Voor de isolatie van daken maken we bijvoorbeeld gebruik van hardschuim, maar ook glaswol, steenwol of isolatiefolie. In overleg met u kiezen we voor de geschiktste vorm van dakisolatie.

Kosten isoleren dak

De prijs voor dakisolatie is afhankelijk van meerdere factoren. De kosten voor isoleren van daken hangt van van het gekozen materiaal, de oppervlakte van het dak en de dikte van het isolatiemateriaal. Vanzelfsprekend speelt ook het soort dak een rol; er is een verschil tussen het isoleren van een hellend dak of een plat dak.

Overweegt u het dak van uw woning te isoleren? We komen graag bij u langs voor een advies op maat over dakisolatie. Na een uitgebreide dakinspectie kunnen we u adviseren over de beste en duurzaamste oplossing.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Whatsapp Contactformulier
Bel mij terug

Bent u benieuwd naar ons werk?

Vrijblijvende offerte aanvragen?