Dak onderhoud

Het is belangrijk uw dak goed te onderhouden. Alleen door regelmatig dakonderhoud kunt u lekkages en andere schades aan uw dak, met mogelijk grote reparaties als gevolg, voorkomen.

Wanneer u uw dak laat onderhouden door dakdekkersbedrijf Peter Jillings kunt u vertrouwen op ruim veertig jaar ervaring in het onderhoud van platte en hellende daken met alle gebruikelijke soorten dakbedekking; van dakpannen tot bitumen.

Dakbedekking professioneel laten onderhouden

Iedereen vindt het belangrijk de woning goed te onderhouden. Toch wordt dakonderhoud door veel mensen uitgesteld of simpelweg vergeten. Begrijpelijk, want waarom zou u het dak onderhouden wanneer er geen zichtbare lekkages of problemen zijn, toch?

Problemen met daken zijn veilig vanaf de grond niet altijd zichtbaar. Een verschoven of afgewaaide dakpan heeft u waarschijnlijk snel opgemerkt, maar zeker bij een plat dak zijn problemen niet snel te zien. Een niet onderhouden dak kan bij slecht weer plotseling gaan lekken. Dat zorgt voor overlast en vaak was de lekkage te voorkomen door het dak te onderhouden. Kies daarom voor vakkundig dakonderhoud door een ervaren dakdekker.

Onderhoud verlengt de levensduur van het dak

Een klein scheurtje kan uitgroeien tot een aanzienlijke schade aan het dak. Een dakinspectie brengt problemen naar voren die anders pas aan het licht zouden komen op het moment dat er met spoed dakonderhoud nodig zou zijn. Het goed onderhouden van een dak kan de levensduur aanzienlijk verlengen.

Het is daarom een goed idee om het dak periodiek te inspecteren. Problemen zoals scheurtjes, verstoppingen, lekkages of iets als houtrot worden bij het onderhoud aan het dak tijdig gezien en kunnen dus direct gerepareerd worden. Dakonderhoud zal er zo voor zorgen dat het dak langer mee zal gaan.

Lagere kosten door dakonderhoud

Een dak zal regelmatig moeten worden onderhouden. Gebeurt dat niet, dan komt er mogelijk een moment dat er een spoedreparatie aan het dak nodig is. En omdat er lang is gewacht met het dakonderhoud, zijn de kosten voor herstel vrijwel altijd hoger.

Doordat we bij onderhoud ook het dak inspecteren, weet u of er problemen zijn die kunnen zorgen voor een grote kostenpost in de toekomst. U heeft zo voldoende tijd om bijvoorbeeld te zorgen voor een financiering om onderhoud van het dak in orde te maken. Kies daarom voor dakonderhoud door een ervaren dakdekker.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Whatsapp Contactformulier
Bel mij terug

Bent u benieuwd naar ons werk?

Vrijblijvende offerte aanvragen?