Dakrenovatie

Bij gebreken aan het dak schakelt u natuurlijk een ervaren dakdekker in. Deze heeft de kennis en kunde om u te adviseren over de benodigde dakreparaties. In sommige gevallen kan het nodig zijn om het dak te renoveren. Dakdekkersbedrijf Peter Jillings beschikt over ruim veertig jaar ervaring en geeft betrouwbaar advies. Denk u na over dakrenovatie? neem dan contact ons op!

dakrenovaties

Dak repareren of toch renoveren?

Bij een kleine reparatie, zoals bij een verschoven dakpan op een hellend dak of scheurtjes in roofing, bitumen of dakleer van een plat dak, hoeft het dak niet helemaal vervangen te worden. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat het dak aan het einde van zijn levensduur is of dat het dak grotendeels is beschadigd. In dat geval kan een dakrenovatie de beste keuze zijn.

Voor ons maakt het daarbij niet uit of het gaat om een pannendak, platen, EPDM of een ander soort dakbedekking. De specialist komt altijd eerst bij u op locatie kijken of een dakrenovatie écht nodig is of dat een dakreparatie volstaat.

 

Renovatie hellend of plat dak

We kennen verschillende soorten daken en zo zijn er ook verschillende soorten dakbedekking in gebruik. Of er in uw geval een dakrenovatie nodig is, hangt af van het soort dak, het gebruikte materiaal en de algehele staat van het dak.

Een dakpan kan na verloop van tijd scheuren of barsten. De pan laat water door en kan zo de dakconstructie beschadigen. Platte daken zijn vaak bedekt met roofing, zoals bitumen. Een kleine scheur in het dakleer van een plat dak kan al zorgen voor een groot probleem. Soms volstaat dan een eenvoudige reparatie Bij grotere schade of bij oudere daken kan een dakrenovatie de beste en op termijn goedkoopste oplossing zijn. We adviseren u in dat geval graag over het renoveren van uw dak.

Een tip die wij u als ervaren dakdekker kunnen geven: wacht bij problemen met het dak van uw woning of bedrijfspand zeker niet te lang. Bij alle soorten daken en dakbedekking geldt dat hoe eerder de zwakke plekken hersteld worden, hoe meer schade kan worden voorkomen. Goed dakonderhoud en tijdige reparatie voorkomen ingrijpende herstellingen in de toekomst.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Whatsapp Contactformulier
Bel mij terug

Bent u benieuwd naar ons werk?

Vrijblijvende offerte aanvragen?