Gratis dakinspectie

Vertoont uw dak gebreken? Wilt u zonnepanelen laten plaatsen? Of wanneer u een nieuwe woning koopt. Profiteer van een gratis dakinspectie! Onze dakdekkers komen graag bij u op locatie om het dak te controleren op aanwezige problemen.

GRATIS inspectie aanvragen

Het regelmatig laten inspecteren van uw dak voorkomt problemen. U bent er op tijd bij wanneer dakreparatie nodig mocht zijn. Door het dak regelmatig te laten controleren door een dakdekker bent u vroegtijdig op de hoogte van problemen. U kunt ze zo laten verhelpen voordat een klein probleem uitgroeit tot een groot probleem. Onze gratis dakinspectie scheelt u daardoor veel geld.

Stappenplan bij een gratis dakinspectie

Dakdekkersbedrijf Peter Jillings volgt een vast stappenplan wanneer we voor u een dakinspectie mogen uitvoeren.

Wat we controleren bij een gratis dakinspectie

Wanneer u gebruik maakt van ons aanbod voor een gratis dakinspectie, dan kijken we uw hele dak na. Daarbij komen onder andere de volgende delen aan bod:

 • Controleren dakbedekking en dakpannen
  We inspecteren de dakpannen en dakbedekking op schade, scheurtjes of slijtage.
 • Nakijken van loodwerk en/of zinkwerk.
  Afsluitstrips, dakgoten, afvoeren en ander lood- en zinkwerk worden door onze dakdekkers bekeken op mogelijke problemen
 • Schoorsteen
  De plek waar de schoorsteen door het dak steekt is een kwetsbaar deel van het dak van uw woning. We controleren dat gedeelte van het dak daarom altijd goed.
 • Controleren nokvorst
  De nokvorst is het bovenste gedeelte van uw dak en ook het deel dat uw dak waterdicht maakt. Een losse of beschadigde nokvorst zorgt altijd voor problemen. We besteden daar altijd extra aandacht aan.

Wat nog meer?

Na de dakinspectie brengen we u op de hoogte van onze bevindingen. We stellen graag en helemaal vrijblijvend een offerte op. Ook na een gratis dakinspectie zit u helemaal nergens aan vast.

Vrijblijvende offerte aanvragen?